We gaan online door!

We vinden het heel erg, maar naar aanleiding van het de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we moeten besluiten dat het festival niet in de voorziene vorm plaats kan vinden. Er is ook goed nieuws! We hadden al een heel mooi livestreamprogramma samengesteld en dat gaat natuurlijk wél door. Voor de live vertoningen zijn we opzoek naar een vervangende datum die we hopelijk in januari bekend kunnen maken.

 

Heb je al kaarten?
Je kaartje blijft geldig voor de nieuwe data en je ontvangt van ons (gratis) toegang tot de livestream. Wil je liever je geld terug? Stuur je dan een bericht naar info@nsff.nl dat krijg je van ons een volledige restitutie. 
Kaartkopers worden ook via email hierover op de hoogte gebracht.

 

Gelukkig hebben we ook dit jaar een livestreamprogramma 
We verzorgen deze livestream vanuit Pand P. Van 13 t/m 16 januari wordt er elke avond om 20:30 u een een mooi programma vertoond. Deze blijft beschikbaar tot het volgende programma de volgende dag begint.

 

 

HET PROGRAMMA

Van donderdag 13 t/m zondag 16 januari is het Nederlands Silent Film Festival. Tijdens het festival organiseren we iedere dag een livestreamprogramma. De fysieke programma’s worden uitgesteld in verband met de huidige coronamaatregelen. De vier programma’s beginnen iedere avond om 20.30 u en zijn voor € 10 alle vier te bekijken.

Donderdag 13 januari

20:30 u

BLOOD AND SAND

Deze kaskraker uit 1922 zette niet alleen Rudolph Valentino op de kaart, maar de bijzondere montage door Dorothy Arzner is net zo het bewonderen waard.

Vrijdag 14 januari

20:30 u

GERMAINE DULAC

Één van de belangrijkste vrouwelijke filmmakers in de vroege Europese filmgeschiedenis en speelde een belangrijke rol in de Franse avant-garde en het surrealisme.

Zaterdag 15 januari

20:30 u

HENNY PORTEN EN MABEL NORMAND

Twee grote actrices die niet alleen voor de camera maar ook achter de schermen actief waren in de filmwereld, bijvoorbeeld door hun eigen films te produceren.

Zondag 16 januari

20:30 u

LOVE AND THE DEVIL

Een beroemde Venetiaanse operazangeres trouwt met een rijke, maar jaloerse man. Een film vol verleiding, passie en jaloezie, met een  spanningsboog die tot het einde toe wordt vastgehouden. 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. No personal information is being gathered. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close