Het Nederlands Silent Film Festival 2021 gaat definitief door!

Het Nederlands Silent Film Festival gaat definitief door, en wel op 7, 8, 9 en 10 januari 2021! Het afgelopen jaar was een onstuimig jaar. Het plannen van onze vierde editie was een hectisch proces waarbij we constant gedwongen werden om in de glazen bol te kijken. Hoe staat Nederland ervoor in januari? Wat is mogelijk? Wat is werkbaar? Wat mag wel, wat mag niet, en wat mag alleen onder strikte voorwaarden? Op het moment van schrijven weten we dat nog steeds niet. Het is een dubbeltje op zijn kant. Vandaar dat we al vrij snel hebben besloten om het festival voornamelijk online te verzorgen.

Aan de opzet verandert nagenoeg niets: onze voorstellingen zullen live vertoond (en muzikaal begeleid) worden vanuit Pand P en Parktheater Eindhoven. Het aantal mensen dat fysiek in de zaal zal zitten is nog even de vraag, maar iedereen krijgt de mogelijkheid om de livestream te bekijken. Komt u niet naar ons, dan komen wij naar u. Voorafgaand aan elk programma maken we bovendien een (cinematografische) rondgang langs verschillende Nederlandse steden.

Om het helemaal makkelijk te maken, bieden we voor de livestream een passe partout aan die gedurende het hele festival geldig is.

Binnenkort meer!