Passe partouts voor NSFF 2021: Hoe werkt het?

Bekijk het volledige festival NSFF 2021 via de livestream met maar één kaartje! Toch is dat niet het hele verhaal, want er zijn vijf verschillende passe partouts die je op onze ticketpagina kunt bestellen:

Passe Partout Livestream Basic
De Passe Partout Livestream Basic geeft je (digitale) toegang tot het hele festival, dus alle films, inclusief de lezingen. Met Basic hoef je niets te missen. Voor slechts € 15 ben je erbij. Voor het fysiek bijwonen van de films in het theater (Pand P en Parktheater Eindhoven) gelden andere tarieven.

Passe Partout Livestream Sponsor
Met de Passe Partout Livestream Sponsor ben je, zoals de naam al aangeeft, een sponsor. Het festival kan iedere (financiële) steun goed gebruiken. Met Sponsor steun je niet alleen de komende editie, maar ook die erna. De keuze voor deze passe partout van € 25 wordt zeer gewaardeerd. Naast onze waardering krijgt u een eervolle vermelding op onze website.

Passe Partout Livestream Stille Sponsor
Wordt u liever niet vermeld op de website, dan kiest u voor de Passe Partout Livestream Stille Sponsor. Onze waardering is er niet minder om!

Passe Partout Livestream Sponsor Plus
Voor € 50 steekt u ons een nog groter hart onder de riem. Kijkt u de films met het hele gezin of vindt u het belangrijk dat het Nederlands Silent Film Festival blijft bestaan (en wie weet zelfs kan uitbreiden), dan is er de Passe Partout Livestream Sponsor Plus. U krijgt, naast onze eeuwige dank, een zeer eervolle vermelding op onze website.

Passe Partout Livestream Stille Sponsor Plus
Ook de Passe Partout Livestream Sponsor Plus heeft een ‘stille’ variant, mocht u anoniem willen blijven.

Na aanschaf van uw passe partout naar keuze krijgt u de link naar onze livestream die opengaat op donderdag 7 januari 2021 om 19:00 uur (een uur voor aanvang). Alle programma’s, op alle dagen, zijn via deze link te volgen.

Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.