Dit is de officiële poster van NSFF 2021

Het programma van het Nederlands Silent Film Festival 2021 is nog niet bekendgemaakt, maar de officiële poster geeft al wel een aantal hints. Zo zien we Stan Laurel in gevangenistenue – wat meteen de vraag oproept: waar is Oliver Hardy? – en de kop van een uitgestorven diersoort. Welke silent films schuilen hier achter? Nog even geduld. Binnenkort onthullen we stapsgewijs het volledige programma, maar speculeren mag natuurlijk altijd!

In de voorgaande jaren waren onze posters op strategische plekken te vinden, maar dit jaar is alles anders. Het verspreiden van de poster is minder makkelijk en minder effectief. Daarbij is NSFF 2021 te volgen via een speciale livestream en dus ook voor mensen in het buitenland. Vandaar dat we de poster beschikbaar stellen als download. Vergroot de thumbnail, print ‘m uit op A4 formaat en hang ‘m voor het raam!